Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Look Forum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New Look Forum

    New stylized Z? Check
    Narrow screen? Check
    Pics next to threads? Check.

    Other than that it looks pretty......uh....?

    What's new under the hood?

  • #2
    So about the new forum. I don't like it. I think it's turned away a lot of people.

    First among my concerns is that its very difficult to even post a message.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Slow Dog Noodle View Post
      So about the new forum. I don't like it. I think it's turned away a lot of people.

      First among my concerns is that its very difficult to even post a message.
      Agreed. Many things are not right about it.

      Comment


      • #4
        I've also noticed that the "What's New" section doesn't include any updates from The sub forum.

        Comment


        • #5
          Feel free to post specifics here and we'll get someone on it...apparently this new vBulletin version needs a lot of tweaking.

          Comment


          • #6
            While I was writing a post a dialog box kept popping up that said something about a server reply error but it didn't seem to cause any problems other than me having to close it. I'll try and get a screenshot if it happens again.

            Comment


            • #7
              I think someone mentioned it in another thread but thought I would repeat it here. The section is not showing up under What's New.
              Last edited by heartbreak; 06-06-2014, 08:38 PM. Reason: Forgot it.

              Comment


              • #8
                Here is that invalid server response dialog box that has been popping up. It popped up while I was in the process of typing the post. Hadn't hit any buttons.
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.

                Comment


                • #9
                  They're not "invalid servers," they are "differently abled" servers.

                  Comment


                  • #10
                    For some reason, every time I have tried to respond to this (http://forums.markzdanielewski.com/f...-and-piercings) stupid thread in the last few days it has given me error messages to the point that I want to punch this forum in it's stupid face.

                    Comment


                    • #11
                      Is it this one, mars? "Error while saving content: SyntaxError: Unexpected token F" I keep getting it when trying to post a video to the "What are you listening to thread?".

                      Edit: I guess posting it as a link works ...
                      Last edited by heartbreak; 09-10-2014, 07:20 PM.

                      Comment


                      • #12
                        Something similar to that, yeah. I just went back to get the exact message - and now it works. Oh the humanity!

                        Comment


                        • #13
                          I'm getting the internal server error a lot, too.

                          Comment


                          • #14
                            Hello, sorry to see your having issues with the forums, let me see if I can help you to resolve things. I have a few questions that may help me figure out the issue;
                            • Does the error show every time you try to post or only in certain places on the site?
                            • Is the error message the same as the image in post #8
                            • The computer that you are getting the error message, what browser software are you using (EG, Internet Explorer, Chrome, Firefox) and what version?
                            • Have you tried to use a different browser other than the one you are using to see if the error still exists?
                            • Do you have any anti virus / scanning software running on the computer. If yes, please try to deactivate the software and try and make a post, does that resolve the issue?

                            If you can provide as much detail as possible I will try to look into this issue further.

                            Comment

                            Working...
                            X